Кошик
613 відгуків
+380679594310
+380679594310
+380679594310
Алексей
+380509477334
Дмитрий
+380567362114
Днепр
+380442321157
Киев
+380577270271
Харьков
ООО ЗАВОД «СПЕЦМЕТИЗГРУП»
next previous

Гачки для копчення м'яса риби сала 3мм до 8кг

В наявностіОптом і в роздріб

від 35 грн.

від 10,50 грн.

Показати оптові ціни
  • 10.20 грн/шт.
    при замовленні від 50 шт.
  • 10 грн/шт.
    при замовленні від 100 шт.
  • 9.50 грн/шт.
    при замовленні від 200 шт.

Мінімальна сума замовлення на сайті — 50 грн.

Гачки для копчення м'яса риби сала 3мм до 8кг
Гачки для копчення м'яса риби сала 3мм до 8кг
від 10,50 грн.від 35 грн.
В наявності
Купити
Зателефонуйте мені
  • +380 показати номер +380679594310 Алексей
  • +380509477334 Дмитрий
  • +380567362114 Днепр
  • +380442321157 Киев
  • +380577270271 Харьков
Дізнатися партнерські ціни
Зателефонуйте мені
  • +380 показати номер +380679594310 Алексей
  • +380509477334 Дмитрий
  • +380567362114 Днепр
  • +380442321157 Киев
  • +380577270271 Харьков
Дізнатися партнерські ціни
  • Контакти
    • Телефон:
      +380679594310, Алексей
      +380509477334, Дмитрий
      +380567362114, Днепр
      +380442321157, Киев
      +380577270271, Харьков
    • Контактна особа:
      Алексей Броневой
    • Адреса:
      ул.Князя Владимира 109а, Рівне, Рівненська область, Україна
    • Email:
      smgzavod@gmail.com
    • Skype:
      dmitrievich_ua
  • Умови повернення та обміну

Способи підвішування для копчення риби

Для розміщення в коптильній камері рибу нанизують на металеві прутки
(шомпола); рибу неразделанную, потрошеную і спинки з головою нанизують через очі або рот і зяброву щілину; обезглавленную рибу, боковник, пласт - через хвостовій стебло; філе - за край більш тонкій частині шматка.

На гачки на прутах рибу наколюють за потиличну кістку, приголовную або
хвостову частину.
Найпростіший і розповсюджений спосіб підвішування риби - нанизування цілих
тушок на дерев'яні прути, а також прути з нержавіючої сталі.
Ними протикають тушку риби на 2 см нижче зябер з боку спинки.
Часто для підвішування використовуються прості S-образні гачки і спеціальні
подвійні або трахейні коптильні гачки, які дають надійну гарантію того,
що навіть важка рибина при гарячому копченні не зірветься.
Гачки виготовляються з нержавіючої сталі або алюмінію.

 

Ще один спосіб підвішування риби для копчення - з допомогою конопляного шнура.
Обезглавленную потрошеную рибу спочатку обв'язують мотузкою навколо приголовка,
потім накидають його на тушку, роблячи через рівні проміжки кілька затяжних
петель; перекидають шнур через хвостовий плавець і простягають по іншій стороні
риби, обертаючи навколо затяжних петель.
Вільні кінці шнура зав'язують над головною частиною вузлом, щоб легше було
навісити рибу на прут або шомпол.
Якщо тушки риби підв'язують за хвіст, це запобігає появі синців
на тілі риби, так як вона висить головою вниз.
Наколюють або навішують рибу так, щоб всі рибини були обернені в один бік
спинкою або розрізом, на певній відстані один від одного, тоді дим зможе
поширюватися рівномірно.
Щоб у процесі копчення риба не зірвалася, підвішувати її слід дуже акуратно.
Іноді дрібну рибу, щоб вона повністю зберегла свою соковитість, коптять
на дротяних решітках.
Ці сітки повинні бути виготовлені з дроту, зігнутої V - або U-образно.
Тушки риби на таких решітках укладають на спинки.
Грати потрібно злегка змастити жиром.
Відстань між гратами по висоті, має бути не менше 10 див.

 +38(050)947-73-34   +38(067)959-43-10 +38(093)084-06-85

 

Київ +38(044)232-11-57 Харків +38(057)727-02-71

Дніпропетровськ +38(056)736-21-14 Одеса +38(048)775-11-39

Львів +38(032)290-27-83

Зателефонуйте для безкоштовної консультації фахівця зараз!

Характеристики
Основні
Виробник   МЕТАЛЛПРОМ
Країна виробник   Украина
Тип коптильного обладнання Универсальное
Матеріал Нержавеющая сталь
Товщина матеріалу 3 мм
Користувацькі характеристики
Диаметр проволоки крюка, мм 3 мм
Пищевая нержавейка Заточены и ошлифованы
Грузоподъёмность 8 кг
  • Ціна: від 10,50 грн.